معرفی مختصر انواع کابینت

در مقاله ” معرفی مختصر انواع کابینت ” به بررسی این موضوع میپردازیم. حتما شنیده اید که میگویند آشپزخانه قلب خانه است، دکوراسیون، زیبایی و آراستگی این مکان برای بسیاری حائز اهمیت است، کابینت به عنوان یکی از مهمترین ارکان زیبا سازی نقش بسزایی در ظاهر  و دکوراسیون آشپزخانه ایفا می کند، کابینت ها بسته به سلیقه و کاربرد متفاوتند.

کابینت فلزی:

کابینت های فلزی یک نوع از کابینت هستند که در کمتر خانه ای به چشم می‌خورد و طرفداران زیادی هم ندارند، کمتر کسی را می توان یافت که به این دست کابینت ها وفادار باشد چرا که با تولد و رشد گونه های جدید کابینت زمان بازنشستگی کابینت های فلزی فرا رسیده.

محصول پیشنهادی : قیمت ماربل شیت اصفهان

تنها مزیت این کار صرفه  اقتصادی آن است، بدین شکل که بدنه کابینت را از فلز تولید می کنند و فقط درهای آن را برای جذب نما از ام دی اف کار میکند که البته  پس از مدتی سر و صدای لولا و یراق و زنگ زدگی و بوی نامطبوع آن به خصوص از ناحیه زیر سینک هر صاحب خانه را از تصمیم خود پشیمان می کند.

کابینت های تمام چوب :

این نوع کابینت خواهان خاص خود را دارند و معمولاً افرادی که فضای گرم و روستیک را می پسندند رو به این کارها می آورند، از  مزایای این کار می‌توان به جذابیت خیره کننده و جلوه منحصر به فرد آن در آشپزخانه اشاره کرد ،  قیمت بالا زمان‌بر بودن ساخت و نصب و البته نقطه ضعف در برابر رطوبت  ، اشتعال و حشراتی مانند موریانه از مهمترین معایب آن است.

کابینت های ام دی اف :

ام دی اف از ضایعات چوب ساخته می شود  و با روکش های متنوع طرفداران بسیاری پیدا کرده است،  ام دی اف قابلیت همسان سازی و هماهنگی با دیگر عناصر و اجزای دکوراسیون را دارد که همین مسئله بزرگترین نقطه قوت آن محسوب میشود ،  از معایب استفاده ام دی اف در کابینت می توان به آسیب پذیر بودن در برابر رطوبت و آب و اشتغال پذیر بودن اشاره کنیم فرسودگی به مرور زمان در برابر مواد شوینده و تمیز کننده و کپک زدگی در اثر رطوبت هم دیگر  معایب ام‌دی‌اف به شمار می آید.

محصول پیشنهادی : فومیزه امباس

کابینت های هایگلاس : 

کابینت های هایگلاس، شیک و براق!! گونه متفاوت از ام دی اف که  روکش هایگلاس دارد، سطح صاف و البته براق آن چشم ها را به خود خیره می کند و می تواند با چاشنی خلاقیت و طراحی یک اثر منحصر به فرد در آشپزخانه خلق کند، معایب این کابینت ها را قیمت بالاتر نسبت به ام دی اف و تمام نقاط ضعف ام دی اف همچون رطوبت اشتعال کپک زدگی و فرسودگی با مواد شوینده نام برد.

مقاله پیشنهادی : ورق هایگلاس چیست ؟

معرفی مختصر انواع کابینت

کابینت های پی وی سی :

کابینت های پی وی سی از زمان ورود به صنعت دکوراسیون انقلاب بزرگی به راه انداختند. ‌میتوان  گفت فومیزه آمد تا هرآنجا که  چوب و ام دی اف کارایی ندارد عرض اندام کند،  کابینتهای پی وی سی از جنس فومیزه و کاملاً ضد آب هستند  ، خود خاموش شونده  اند ،  در برابر مواد شوینده و اسیدها کاملاً مقاومند،  برای حشراتی مانند موریانه جایگاه خوبی نیستند ، فومیزه ضد باکتری و قارچ است،  سبک و ارزانتر است و  برای تولید و نصب زمان کمتری را به خود اختصاص می دهد  ، به راحتی قابلیت برجسته سازی دارد که به زیبایی آن می افزاید با انواع روکش ها ظاهری متفاوت به خود می گیرد ،  قابلیت چاپ مستقیم دارد و رنگ پذیری منحصر به فرد آن دست تولید کننده را برای طراحی  و ساخت باز گذاشته است  ، می‌توان گفت فومیزه امتحان خود را پس داده و کاربرد خود را در کابینت های زیر سینک و کابینت های روشویی و سرویس های حمام بیش از قبل نشان داده و ثابت کرده داعیه‌دار تحولات بزرگی در صنعت دکوراسیون است.